(Sous) Chef Brasserie OCCO

The Dylan Amsterdam is op zoek naar een gemotiveerde:

                                  

                                   (Sous) Chef Brasserie Occo

 

Als je toe bent aan een uitdaging, als eindverantwoordelijke in een ambitieuze werkomgeving is deze functie iets voor jou.

Als (Sous) Chef van Brasserie Occo zal je de dagelijkse leiding hebben over de werkzaamheden voor Brasserie OCCO en Banquet faciliteiten in The Dylan Amsterdam. Onder de directe leiding van onze Chef, Dennis Kuipers, bepaal je mede de kaart, strategie en manier van supervisie, welke gehanteerd wordt aan alle keukenmedewerkers van Brasserie Occo en Banqueting. We kunnen je begeleiden in de ontwikkeling van jou als persoon in je culinaire ambitie en als leidinggevende. 

 

Een Sous Chef van Brasserie Occo zal in staat moeten zijn om door een goede aansturing van het team een kwalitatief hoogstaand produkt neer te zetten, welke kan concurreren met andere hoogstaande culinaire bedrijven. Hierbij is een goed werkklimaat essentieel, alsmede ook de aansturing van het team, het bewaken van de kwaliteit en het innovatief kunnen zijn in het bedenken van nieuwe gerechten.

In samenwerking met de Chef en Sous Chef Vinkeles zal je verantwoordelijk zijn over de werkzaamheden in de gehele keuken.  Waarin een goed georganiseerd HACCP plan gehandhaafd wordt en tevens resulteert in een goede food cost.

Wij verwachten dan ook een ervaren collega, die door werkervaring in soortgelijke bedrijven zijn expertise en ambitie tot uitvoer kan brengen en in staat is met zijn team de gewenste resultaten te bereiken.

 

 

 

Sollicitaties kunnen gericht worden aan:

The Dylan Amsterdam

Tav.mevrouw Talitha Despomare, Director of Human Resources and Finance

Keizersgracht 384

1016 GB Amsterdam

email: hr@dylanamsterdam.com

tel nr: 020-5302010